Pup-info

 KATE EN BELLA ZIJN BEIDE BEVALLEN. 

Begin oktober verwachten wij pupjes van Jachterhoek Jacks Kiss me Kate (Kate) x Jack Tonic World Collection, oftewel Igor. Deze jonge reu is geïmporteerd uit Rusland en heeft mooie nieuwe bloedlijnen. Hij heeft al diverse titels gehaald op show. Zo is hij Clubwinner '16 van de NVJRT, Luxemburgs Jeugdkampioen en Nederlands Jeugdkampioen. Voor meer info over Igor klik hier: Kennel Of Free Spirit

    Kate                 Igor

                                                                       

Rond 13 oktober hopen wij op pupjes van ons Italiaanse import teefje All Jacks Catcher in the Rye oftewel Bella x Marklivet JR O'Brian, roepnaam Vidar. Dit reutje is uit Noorwegen geïmporteerd en heeft ook mooie nieuwe bloedlijnen. Vidar doet het goed op show, heeft in 3 shows al de titel Nederlands Jeugd Kampioen '17 en de titel Benelux Junior Winner '17.

Bella

 

                       Vidar        

   Hieronder volgt wat info over hoe wij te werk gaan als wij een nestje fokken:

Wij fokken puur hobbymatig, met veel liefde en plezier, af en toe een nestje ruwharige Jack Russell Terriers. Wij vinden fijne karakters en een goede gezondheid het allerbelangrijkste. Wij fokken niet met Jack Russells die niet aan de eisen voldoen. Dat wil zeggen dat de ouderdieren waar wij een nestje mee fokken vrij zijn van Patella Luxatie (= knie-aandoening) en vrij zijn van alle erfelijke oogafwijkingen. De pupjes worden bij ons in de huiskamer geboren en daar grootgebracht. Zo komen zij veel in aanraking met allerlei geluiden, denk aan de stofzuiger, het bezoek, de andere honden, kortom, goed socialiseren vinden wij heel belangrijk. Na de 6 weken enting nemen wij ze mee naar buiten voor een ritje in de auto, we nemen ze mee naar de Intratuin, naar een winkelcentrum, en een schoolplein om zo met van allerlei geluiden en situaties in contact te komen. U krijgt daardoor een vrije pup die nergens bang voor is. 

Een pupje ontwormen wij 3 keer. Bij 7 weken oud worden zij goed nagekeken door onze dierenarts en ze krijgen dan ook de pupenting. Rond 8 weken oud mogen ze mee met hun nieuwe baasjes samen met een koopcontract, een stamboom van de Raad van Beheer, nuttige tips, een voedingsschema en natuurlijk een puppiepakket.

Een persoonlijk kennismakingsgesprek behoort tot de procedure om in aanmerking te komen voor een pup. U bent op zoek naar een betrouwbare fokker en wij zijn op zoek naar een goed adres voor onze pupjes.

Omdat wij het heel belangrijk vinden dat het juiste pupje bij de juiste baas komt worden de pups pas uitgezocht zodra zij ongeveer 6 à 7 weken oud zijn. Op die leeftijd zijn de karakters van de pupjes goed te zien.