Pup-info

 

Op 15 februari heeft Joy 4 prachtige pupjes gekregen. 

Zie de pagina Pupfoto's pupjes Joy.

 

Wij hopen half februari 2019 op pupjes van onze Joy (Jachterhoek Jacks Miss World) x Connor (Jacks Trouble Shooters O'Connor. Wij verwachten uit deze combinatie zowel bruin/wit als driekleur pupjes ruwhaar. 

Jachterhoek Jacks Miss World (Joy)

 

Jack Trouble Shooters O'Connor

Hieronder volgt wat info over hoe wij te werk gaan als wij een nestje fokken:

Wij fokken puur hobbymatig, met veel liefde en plezier, af en toe een nestje ruwharige Jack Russell Terriers. Wij vinden fijne karakters en een goede gezondheid het allerbelangrijkste. Wij fokken niet met Jack Russells die niet aan de eisen voldoen. Dat wil zeggen dat de ouderdieren waar wij een nestje mee fokken vrij zijn van Patella Luxatie (= knie-aandoening) en vrij zijn van alle erfelijke oogafwijkingen. De pupjes worden bij ons in de huiskamer geboren en daar grootgebracht. Zo komen zij veel in aanraking met allerlei geluiden, denk aan de stofzuiger, het bezoek, de andere honden, kortom, goed socialiseren vinden wij heel belangrijk. Na de 6 weken enting nemen wij ze mee naar buiten voor een ritje in de auto, we nemen ze mee naar de Intratuin, naar een winkelcentrum, en een schoolplein om zo met van allerlei geluiden en situaties in contact te komen. U krijgt daardoor een vrije pup die nergens bang voor is. 

Een pupje ontwormen wij 3 keer. Bij 7 weken oud worden zij goed nagekeken door onze dierenarts en ze krijgen dan ook de pupenting. Rond 8 weken oud mogen ze mee met hun nieuwe baasjes samen met een koopcontract, een stamboom van de Raad van Beheer, een DNA-profiel, de pups zijn gechipt en hebben de 1e enting gehad, u krijgt een entingsboekje, nuttige tips op papier, een voedingsschema en natuurlijk een puppiepakket mee naar huis.

Wij vinden het belangrijk dat de mensen een pup naar hun zin krijgen en dat de pup past bij de mensen. Daarom worden de puppen pas uitgezocht bij 6 a 7 weken oud, op die leeftijd zijn de karakters van de pupjes goed te zien. 

Per nest noteren wij geïnteresseerde mensen, geheel vrijblijvend, op een lijst waarbij telefonisch contact onze voorkeur heeft. 

Een persoonlijk kennismakingsgesprek behoort tot de procedure om in aanmerking te komen voor een pup. U bent op zoek naar een betrouwbare fokker en wij zijn op zoek naar een goed adres voor onze pupjes.