Pup-info

​​​​​Op 15 september zijn er 5 pupjes geboren. Dit is hun eigen pagina: Pupjes Pip x Jasper

 

Jachterhoek Jacks Let It Be Me (Pip)  X Jasper Z Andelskohorska (Jasper import Tsjechië).

Wij verwachten zowel driekleur als wit-bruine pupjes.

 

INFO OVER HOE WIJ TE WERK GAAN ALS WIJ PUPJES HEBBEN:

Wij fokken puur hobbymatig, met veel liefde en plezier, af en toe een nestje ruwharige Jack Russell Terriers. Wij vinden fijne karakters en een goede gezondheid het allerbelangrijkste. Wij fokken volgens de regels van de rasvereniging NVJRT. De ouderdieren zijn vrij van Patella Luxatie (= knie-aandoening) en vrij van alle erfelijke oogafwijkingen. 

De pupjes worden bij ons in de huiskamer geboren en grootgebracht en ze lopen zodra het kan, in onze roedel en ook buiten. Wij wonen in het buitengebied van Zutphen bij een spoorlijn. Onze puppen zijn geluiden van treinen en grote trekkers die voorbij komen gewend. Na de 6 weken enting nemen wij ze mee voor een ritje in de auto, we nemen ze mee naar de Intratuin in Lochem, naar een winkelcentrum of een schoolplein om zo met van allerlei geluiden en situaties in contact te komen. U krijgt daardoor een vrije pup die nergens bang voor is. 

Rond 8 weken oud mogen de pupjes mee met hun nieuwe baasjes samen met een koopcontract, een stamboom van de Raad van Beheer en een DNA-profiel. De pups zijn gechipt, hebben de 1e enting gehad en de pup krijgt een Europees paspoort. U krijgt nuttige tips, een voedingsschema en natuurlijk een puppiepakket mee naar huis.

Wat kost een pup?

De prijs voor een Jack Russell pup variëert momenteel van 1500 tot 1800 euro, dit is afhankelijk van de fokker. 

Wilt u een pup van ons?

Wij fokken niet zoveel. Puur uit hobby max. 2 keer per jaar. De planning voor het voorjaar van 2022 is de combinatie Cato x Pipo. Foto's van Pipo staan in onze Foto-Gallerij. Cato staat bij onze teefjes. Zowel Cato als Pipo zijn bruin-wit en ruwharig. Heeft u interesse in een pup uit deze combinatie bel gerust zodra de nestaankondiging op onze site staat. 

Na de geboorte geven wij de moeder en haar pupjes de eerste weken rust. Daarna bent u van harte welkom om, geheel vrijblijvend, met ons en onze honden te komen kennis maken. 

Wij vinden het heel belangrijk dat het juiste pupje bij de juiste baas komt. Daarom worden de puppen pas uitgezocht rond 8 weken oud. Op die leeftijd zijn de karakters van de puppen goed te zien. 

En tot slot: U bent op zoek naar een betrouwbare fokker en wij zijn op zoek naar een goed adres voor onze pupjes.