Pup-info

Wij verwachten eind mei 2022 een nest van: 

Jachterhoek Jacks Snow White (Noa, wit-bruin broken) x King Bassie's Kari Rafson (Kari, driekleur ruwharig).

 

Wij verwachten wit-bruine en driekleur pupjes.

 

Noa 7 weken drachtig. 

 

Wij fokken puur hobbymatig, met veel liefde en plezier, af en toe een nestje ruwharige Jack Russell Terriers. Wij vinden fijne karakters en een goede gezondheid het allerbelangrijkste. Wij fokken volgens de regels van de rasvereniging NVJRT. De ouderdieren zijn vrij van Patella Luxatie (= knie-aandoening) en vrij van alle erfelijke oogafwijkingen. 

 

De pupjes worden bij ons in de huiskamer geboren en grootgebracht en ze lopen zodra het kan, in onze roedel en ook buiten. Wij wonen in het buitengebied van Zutphen bij een spoorlijn. Onze puppen zijn geluiden van treinen en grote trekkers die voorbij komen gewend. Na de 6 weken enting nemen wij ze mee voor een ritje in de auto, we nemen ze mee naar de Intratuin in Lochem, naar een winkelcentrum of een schoolplein om zo met allerlei geluiden en situaties in contact te komen. U krijgt daardoor een vrije pup die nergens bang voor is. Die eerste 8 weken socialisatie in huis maar ook buitenshuis zijn de basis voor een fijne pup.

 

Socialiseren bij de Intratuin in Lochem:

 

Socialiseren bij Boco keukens in Zutphen:

 

Rond 8 weken oud mogen de pupjes mee met hun nieuwe baasjes samen met een koopcontract, een stamboom van de Raad van Beheer en een DNA-profiel. De pups zijn gechipt, hebben de 1e enting gehad en de pup krijgt een Europees paspoort. U krijgt nuttige tips, een voedingsschema en natuurlijk een puppiepakket mee naar huis.

Wat kost een pup?

De prijs voor een Jack Russell pup variëert momenteel van 1500 tot 1800 euro, dit is afhankelijk van de fokker. 

 

Wilt u een pup van ons?

Wij fokken niet zoveel. Puur uit hobby max. 2 keer per jaar. Wij werken niet met een wachtlijst. Als er een nestje aankomt en u heeft interesse neem dan even telefonisch contact op. 

Na de geboorte geven wij de moeder en haar pupjes de eerste weken rust. Daarna bent u van harte welkom om, geheel vrijblijvend, met ons en onze honden te komen kennis maken. Na de kennismaking houden wij onze pupkopers regelmatig op de hoogte met foto's en filmpjes en natuurlijk mogen de pupkopers regelmatig komen kijken. 

Wij vinden het belangrijk dat het juiste pupje bij de juiste baas komt. Daarom worden de puppen pas uitgezocht rond 6 a 7 weken oud. Op die leeftijd zijn de karakters van de puppen goed te zien. 

En tot slot: U bent op zoek naar een betrouwbare fokker (lees onze reviews) en wij zijn op zoek naar een goed adres voor onze pupjes.