Pup-info

INFORMATIE: 

Wij fokken puur hobbymatig, met veel liefde en plezier, af en toe een nestje ruwharige Jack Russell Terriers. Wij vinden fijne karakters en een goede gezondheid het allerbelangrijkste. Wij fokken niet met Jack Russells die niet aan de eisen voldoen. Dat wil zeggen dat de ouderdieren waar wij een nestje mee fokken vrij zijn van Patella Luxatie (= knie-aandoening) en vrij zijn van alle erfelijke oogafwijkingen. De pupjes worden bij ons in de huiskamer geboren en daar grootgebracht. Zo komen zij veel in aanraking met allerlei geluiden, denk aan de stofzuiger, het bezoek, de andere honden, kortom, goed socialiseren vinden wij heel belangrijk. Na de 6 weken enting nemen wij ze mee naar buiten voor een ritje in de auto, we nemen ze mee naar de Intratuin, naar een winkelcentrum, en een schoolplein om zo met van allerlei geluiden en situaties in contact te komen. U krijgt daardoor een vrije pup die nergens bang voor is. 

Rond 8 weken oud mogen ze mee met hun nieuwe baasjes samen met een koopcontract, een stamboom van de Raad van Beheer en een DNA-profiel. De pups zijn gechipt, hebben de 1e enting gehad en de pup krijgt een Europees paspoort. U krijgt nuttige tips, een voedingsschema en natuurlijk een puppiepakket mee naar huis.

Wat kost een pup?

De adviesprijs van de rasvereniging ligt tussen de 1000 - 1300 euro voor een pup. Het staat een fokker vrij om zijn/haar eigen prijs te bepalen. Afhankelijk van de fokker wordt er momenteel tussen de 1000 - 1500 euro gevraagd voor een pup. 

Wij vinden het heel belangrijk dat het juiste pupje bij de juiste baas komt. Daarom worden de puppen pas uitgezocht als zij 6 a 7 weken oud zijn. Op die leeftijd zijn de karakters goed te zien.

Heeft u interesse in een Jachterhoek Jacks pup?

Wij hanteren geen wachtlijst meer. Als er een nestje wordt verwacht / is geboren dan vermelden wij dat op onze site onder de knop Pupinfo. Een volgend nestje fokken wij in het voorjaar van 2021 met onze Roos. Wij hebben voor Roos een mooie bruin-witte ruwharige reu uitgekozen. U kunt contact opnemen zodra de nestaankondiging op onze Pupinfo staat. 

Een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons thuis hoort bij de procedure om in aanmerking te komen voor een pup. Na de geboorte geven wij de moeder en haar pupjes de eerste 4 weken rust. Na die 4 weken bent u van harte welkom om met ons en onze honden te komen kennis maken. Wij vragen geen aanbetaling en de pup blijft van ons totdat de koopovereenkomst is getekend. Wij verkopen geen pup aan mensen/gezinnen die de hele dag werken! 

En tot slot: U bent op zoek naar een betrouwbare fokker en wij zijn op zoek naar een goed adres voor onze pupjes.