Pup-info

Wij fokken puur hobbymatig, met veel liefde en plezier, af en toe een nestje ruwharige Jack Russell Terriers. Wij vinden fijne karakters en een goede gezondheid het allerbelangrijkste. Wij fokken volgens de regels van de rasvereniging NVJRT. De ouderdieren zijn vrij van Patella Luxatie (= knie-aandoening) en vrij van alle erfelijke oogafwijkingen. 

 

 

Onze puppen worden bij ons in de huiskamer geboren en grootgebracht en ze lopen zodra het kan, in onze roedel en ook buiten. Onze puppen zijn, door het regelmatig naar buiten gaan, al bijna zindelijk als ze naar hun nieuwe baasjes mogen. Wij wonen in het buitengebied van Zutphen bij een spoorlijn. Onze puppen zijn geluiden van voorbij komende treinen en grote trekkers gewend. Na de 6 weken enting nemen wij ze mee voor een ritje in de auto, we gaan naar de Intratuin in Lochem, naar een winkelcentrum of een schoolplein om zo met allerlei geluiden, mensen/dieren en situaties in contact te komen. U krijgt daardoor een vrije pup die nergens bang voor is. Die eerste 8 weken socialisatie in huis maar ook buitenshuis zijn de basis voor een fijne pup. Socialisatie in de eerste 8 weken is erg belangrijk. Is er in deze periode te weinig aandacht voor de pups en krijgen de pups te weinig prikkels, dan komt dat nooit meer goed!

 

Socialiseren bij de Intratuin in Lochem:

Rond 8 weken oud mogen de pupjes mee met hun nieuwe baasjes samen met een koopcontract, een stamboom van de Raad van Beheer en een DNA-profiel. De pups zijn gechipt, hebben de 1e enting gehad en de pup krijgt een Europees paspoort. U krijgt nuttige tips, een voedingsschema en natuurlijk een puppiepakket mee naar huis.

 

Blije nieuwe baasjes 

 

 

Wat kost een pup?

De prijs voor een Jack Russell pup variëert momenteel van 1500 tot 1800 euro, dit is afhankelijk van de fokker. 

Wilt u een pup van ons?

Wij fokken niet zoveel. Puur uit hobby 1 a 2 keer per jaar. 

Na de geboorte geven wij de moeder en haar pupjes de eerste weken rust. Daarna bent u van harte welkom om, geheel vrijblijvend, met ons en onze honden te komen kennis maken. Wij vinden het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Na de kennismaking houden wij onze pupkopers regelmatig op de hoogte met foto's en filmpjes en natuurlijk mogen pupkopers regelmatig komen kijken. Wij fokken in het najaar van 2024 weer een nestje. 

En tot slot: U bent op zoek naar een betrouwbare fokker (klik op onze reviews) en wij zijn op zoek naar een goed adres voor onze pupjes.